Πολιτική

Αναστασία Σιμητροπούλου στο pagenews.gr: Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι γιορτή της Δημοκρατίας

Αναστασία Σιμητροπούλου στο pagenews.gr: Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι γιορτή της Δημοκρατίας
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου δήλωσε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν αποτελεί απλά ένα οργανωτικό βήμα, αλλά πρόκειται για ένα πολιτικό γεγονός, πρόκειται για γιορτή της Δημοκρατίας.

Δήλωση στο pagenews.gr πραγματοποίησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Αναστασία Σιμητροπούλου για το συνέδριο.

Ολόκληρη η δήλωση

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν αποτελεί απλά ένα οργανωτικό βήμα, αλλά πρόκειται για ένα πολιτικό γεγονός, πρόκειται για γιορτή της Δημοκρατίας.

Επικυρώνουμε όλοι μαζί ενωμένοι το νέο ιστορικό κύκλο της Παράταξης μας. Έναν κύκλο που άνοιξε με την πρωτοφανή συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών τόσο στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου όσο και στις εκλογές για τις τοπικές μας οργανώσεις και τους συνέδρους στις 8 Μαίου.

Ένα κόμμα βάσης και ένα κόμμα των οργανώσεων με μαζικά χαρακτηριστικά. Με αυτόνομη πορεία, ενωμένο και ανανεωμένο διεκδικεί ξανά με αξιώσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Αυτή είναι η πολιτική πυξίδα όλων μας.

Και αυτή η προσπάθεια είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να πετύχει.

Είναι η παράταξη που αποτελεί τη θετική εναλλακτική πρόταση με ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για όλα τα θέματα που έχουν προτεραιότητα για τη Χώρα.

Είναι η παράταξη που δίνει φωνή σε όσους δεν ακούγονται: τους σύγχρονους μη προνομιούχους, τους υποαμοιβόμενους, τους νέους που δεν μπορούν να κάνουν σχέδια και όνειρα στη ζωή τους, τους μεγαλύτερους που ζητούν αξιοπρέπεια.

Η παράταξη που μπορεί να δώσει προοπτική στα νέα ζευγάρια που θέλουν να σχεδιάσουν τη ζωή τους και να ονειρευτούν, στη νέα γενιά, στους νέους εργαζόμενους.

Μαζί με την κοινωνία και έχοντας ψηλά τον ήλιο της ελπίδας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

*Η Αναστασία Σιμητροπούλου είναι αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments