Ζώδια

Ερωτοσκόπιο για Σάββατο 21/5: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο για Σάββατο 21/5: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο για Σάββατο 21/5: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ Για σας τους Κριούς, η όψη Ήλιου τρίγωνο Πλούτωνα, σας βοηθά να κάνετε κάποιες καλές κινήσεις στα οικονομικά σας, Πολύ πιθανόν να πάρετε βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, που βρίσκεται σε μία θέση κλειδί, για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ Κάποια πράγματα συνεχίζουν να αλλάζουν στην ζωή σας και έχετε μάθει ότι τίποτα δεν μπορεί να μείνει αμετακίνητο, όταν μάλιστα τα θεμέλια του ήταν προβληματικά. Ο Ήλιος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεται μία δυνατή και ανανεωτική ενέργεια από τον Πλούτωνα, γι αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή, να κάνετε μία ανατροπή, που θα δουλέψει προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Ήλιος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας βοηθά σήμερα να ανανεώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να φροντίσετε την υγεία σας. Οι μυστικές συναντήσεις και οι συμφωνίες, ευνοούνται πάρα πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί στην προσωπική σας ζωή, ιδίως για εσάς που ανήκετε τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή που το πάθος θα έρθει την στιγμή, που δεν θα είστε έτοιμοι.

ΛΕΩΝ Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας, βάζοντας μία ανανεωτική πινελιά σε ότι θελήσετε να ολοκληρώσετε σήμερα. Ίσως μάλιστα να δεχθείτε μία πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μία ιδιαίτερη μέρα για σας τους Παρθένους, που θα έχετε την δυνατότητα της αλλαγής και της προσωπικής επιτυχίας. Μην αμφιβάλετε για τα καλά που έρχονται, όταν μάλιστα έχετε κουραστεί για να ολοκληρώσετε ένα έργο.

ΖΥΓΟΣ Σήμερα θα έχετε μία δυνατή καθοδήγηση, μία ευκαιρία και μία βοήθεια, που μάλλον θα έρθει από πηγή που δεν περιμένατε. Ένα οικονομικό θέμα θα έχει καλή πορεία, ή θα τακτοποιηθεί ένα χρέος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μία πολύ δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Ισχυροί συνοδοιπόροι θα βρεθούν δίπλα σας και ευκολία θα έχετε, στο να προωθήσετε τα πράγματα που εσείς επιθυμείτε, βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα. Για σας των τελευταίων ημερών, να περιμένετε επιτυχία και αναγνώριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ Καλή μέρα για να φροντίσετε τα οικονομικά σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές κινήσεις σας. Το μυστικό της μέρας είναι ότι μέσα από το παλιό και φθαρμένο, μπορείτε να βγάλετε την ανανέωση και την ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Για σας που ανήκετε τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα νιώσετε σήμερα να σας κυριεύει μία εσωτερική δύναμη, αλλά και μία δημιουργικότητα, άξια να σας μεταμορφώσει και να σας δώσει την ικανοποίηση της θετικής αλλαγής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα εκείνο που θα παίξει βασικό ρόλο στις καθημερινές σας ενασχολήσεις, είναι ότι θα έχετε απόλυτη ισορροπία στα θέλω σας, με τις επιθυμίες των άλλων. Σήμερα η αναδρομή σε θέματα που σας απασχολούν, θα είναι μία πολύ καλή επιλογή.

ΙΧΘΥΕΣ Είναι μία σημαντική μέρα να κτίσετε καινούργια σχέδια, να δείξετε την αξία σας και να πάρετε βοήθεια από πραγματικά ανιδιοτελείς φίλους. Τα συναισθήματα σας παγιώνονται για πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments