Πολιτική

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ: Ρίχνει “αυλαία” με εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ: Ρίχνει “αυλαία” με εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ: Ρίχνει “αυλαία” σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ρίχνει “αυλαία” σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής και την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. Για τα 300 νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσει υποψηφιότητα περίπου 800 άτομα.

Κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου μίλησαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Κατρίνης κ.α Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής και όχι ως ρυθμιστής, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συναινέσει σε παρασκηνιακές κυβερνήσεις.

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στους περίπου 5.000 συνέδρους, παρουσίασε τις θέσεις του, προσθέτοντας ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο, μετά από διαβούλευση με τους πολίτες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης  αποθεώθηκε με το σύνθημα «Νίκο μαζί, στη νέα εποχή» κατά την έναρξη της ομιλίας του.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ για καλύτερες μέρες για τους έλληνες και τις ελληνίδες. Σήμερα η παρουσίας σας είναι συγκλονιστική. είναι καθαρό μήνυμα αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που ήρθατε από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις τρίτες χώρες. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνολική τους προσφορά στην παράταξη, τον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μεγάλη απούσα είναι η μεγάλη μας Φώφη. Θα είναι παρούσα στις καρδιές μας γιατί έδωσε μάχη για να μείνει όρθια η παράταξη στα δύσκολα χρόνια», ανέφερε αρχικά στην ομιλία του.

Η διακυβέρνηση της χώρας πρέπει να σταματήσει να στηρίζεται σε κόμματα καρτέλ

Η διακυβέρνηση του τόπου πρέπει να σταματήσει να στηρίζεται σε κόμματα καρτέλ.Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής είπε πριν λίγο καιρό ο κ. Μητσοτάκης. Ποιότητα ζωής σημαίνει η πρόσβαση σε σύγχρονα μέσα μεταφοράς, ποιότητα ζωής σημαίνει ότι σε περίοδο ενεργειακής κρίσης η μετακίνηση με τα ΜΜΕ για τους ευάλωτους πρέπει να γίνεται δωρέαν. Δεν είναι ποιότητα ζωής να πληρώνει τις τρίτες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες στην υγεία, συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά από εμάς για να έχει μία ποιοτική ζωή για τα παιδιά και τα εγγόνια του, συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments