Διεθνή

Μακελειό στο Τέξας: Η πρώτη φωτογραφία του 18χρονου που αιματοκύλισε δημοτικό σχολείο

Μακελειό στο Τέξας: Η πρώτη φωτογραφία του 18χρονου που αιματοκύλισε δημοτικό σχολείο

Πηγή Φωτογραφίας: ABC News/DailyMail

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, 18 ετών, πυροβόλησε τη γιαγιά του πριν καταφύγει στο δημοτικό σχολείο, όπου τον καταδίωξαν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 μαθητές και ένας δάσκαλος και να τραυματιστούν άλλοι 13

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 18χρονου μακελάρη που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο Ρομπ στο Ούβαλντε του Τέξας, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, 18 ετών, πυροβόλησε τη γιαγιά του πριν καταφύγει στο δημοτικό σχολείο, όπου τον καταδίωξαν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 μαθητές και ένας δάσκαλος.

Ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ κατονόμασε τον 18χρονο Σαλβαδόρ Ρόμα, μαθητή στο Γυμνάσιο Ουβάλντε, ως τον ένοπλο που πυροβόλησε και σκότωσε 14 μαθητές δημοτικού σχολείου Ρομπ και έναν δάσκαλο το απόγευμα της Τρίτης.

Το όνομα διευκρινίστηκε αργότερα στον Σαλβαδόρ Ράμος.

Ο Ράμος, εξοπλισμένος με πιστόλι και πιθανώς τουφέκι, φέρεται να πυροβόλησε τη γιαγιά του, η κατάσταση της οποίας δεν είναι ακόμη γνωστή, προτού μπει στο σχολείο και ανοίξει πυρ, είπε ο Άμποτ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα φορτηγό που τράκαρε έξω από το σχολείο, το οποίο σύμφωνα με τον Άμποτ, ο Ράμος το εγκατέλειψε πριν μπει στο σχολείο.

Επιπλέον, δεκατρία παιδιά νοσηλεύονται στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης του Uvalde Memorial καθώς και ένας 45χρονος άνδρας

Το University Health San Antonio επιβεβαίωσε επίσης ότι έλαβαν ένα παιδί του οποίου η κατάσταση είναι άγνωστη προς το παρόν και μια 66χρονη γυναίκα που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η οποία πιθανότατα να είναι η γιαγιά του δράστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments