Κόσμος

Σχοινάς προς Ερντογάν: Απαιτούμε σεβασμό για όλους τους ηγέτες και τα μέλη της ΕΕ

Σχοινάς προς Ερντογάν: Απαιτούμε σεβασμό για όλους τους ηγέτες και τα μέλη της ΕΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Σχοινάς προς Ερντογάν: O Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μίλησε σχετικά με τις προκλήσεις του Ερντογάν προς την Ελλάδα.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μίλησε σχετικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ακόμη, έκανε λόγο σχετικά με την στάση της Τουρκίας απέναντι στην είσοδο της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

H EE απαιτεί σεβασμό για τους ηγέτες και τα κράτη-μέλη της τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την αντιρρήσεις της Τουρκίας για ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

“Η EE βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πόλεμο, μια γεωπολιτική κρίση και μια μεγάλη οικονομική δυσκολία.”

PΕπισήμανε ότι η Φινλανδία, η Σουηδία και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να αποδείξουν σε κανέναν τα δημοκρατικά διαπιστευτήριά τους. Ειδικότερα, ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι «η EE βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πόλεμο, μια γεωπολιτική κρίση και μια μεγάλη οικονομική δυσκολία.

Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι εμπρηστική ρητορική, απρόκλητες επιθέσεις και χαρακτηρισμούς […] Aπαιτούμε και αναμένουμε σεβασμό για όλους τους ηγέτες μας και όλα τα κράτη-μέλη μας. Η Φινλανδία, η Σουηδία, οι πιο προηγμένες δημοκρατίες στον κόσμο και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να αποδείξουν τα δημοκρατικά διαπιστευτήριά τους» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments