Ελλάδα

Κατερίνη: Φυλάκιση σε καθηγητή για ασέλγεια ανηλίκου

Κατερίνη: Φυλάκιση σε καθηγητή για ασέλγεια ανηλίκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κατερίνη: Σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών καταδικάστηκε ο καθηγητής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου της Κατερίνης, ο οποίος είχε ασελγήσει σε μαθητή του

Σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών καταδικάστηκε ο καθηγητής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου της Κατερίνης, καθώς κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή του, πριν από 7 χρόνια.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέστειλε την ποινή για 3 έτη, υπό τους όρους της παρακολούθησής του από κοινωνικό επιμελητή, της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, όπως επίσης της απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τον ανήλικο, αλλά και προσέγγισής του σε απόσταση 100 μέτρων.

Το Δικαστήριο, που εξέτασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αναγνώρισε στον 55χρονο κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά τού πρότερου σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Το πρώτο ελαφρυντικό του είχε αναγνωριστεί ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο, όταν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2015 μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, αποδίδοντας- μεταξύ άλλων- την καταγγελία στην καχυποψία της μητέρας. Μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση είχε προφυλακιστεί και είχε τεθεί σε αργία.

Σύλληψη 70χρονου για κατοχή – διάθεση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Για κατοχή και διάθεση λαθραίων καπνικών προϊόντων συνελήφθη 70χρονος, ιδιοκτήτης επιχείρησης με ταπετσαρίες επίπλων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνελήφθη στην ανατολική Θεσσαλονίκη την ώρα που διέθετε προς πώληση πενήντα πακέτα τσιγάρα και 44 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην επιχείρησή του εντοπίστηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 1.780 πακέτα τσιγάρα και 288 συσκευασίες καπνού, που επίσης δεν διέθεταν την ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Ο 70χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments