Ελλάδα

Γιάννης Σκαφτούρος: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του η ΕΛ.ΑΣ

Γιάννης Σκαφτούρος: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του η ΕΛ.ΑΣ
Από την επίθεση που έγινε στις 25 Απριλίου τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη

Σημαντική πρόοδος όπως όλα δείχνουν έχει καταγραφεί στις έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, τον περαμένο μήνα, μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας, καθώς η ΕΛΑΣ φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, έχει επιτευχθεί πρόοδος στις έρευνες με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ θα εμφανίζονται αισιόδοξα ότι σύντομα θα γνωρίζουν τα πρόσωπα αλλά και τα κίνητρα των δολοφονών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας είχε δραστηριότητα και συνεργάτες στην Αττική, στη Ζάκυνθο, στη Μύκονο, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.

Από την επίθεση που έγινε στις 25 Απριλίου τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη.

Οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

Τον θεωρούσαν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia». Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Θείος Τζο» και υπήρξε το δεξί χέρι του διαβόητου Βασίλη Στεφανάκου ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018.

Υπήρξε επίσης συνεργάτης του Παναγιώτη Βλαστού και είχε κατηγορηθεί για απαγωγές με γνωστότερη αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Το «βιογραφικό» του πλαισιώνουν συμβόλαια θανάτου αλλά και εκβιασμοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments