Ελλάδα

Μπιλ Γκέιτς: Στην Ελλάδα ο ιδρυτής της Microsoft

Μπιλ Γκέιτς: Στην Ελλάδα ο ιδρυτής της Microsoft

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπιλ Γκέιτς: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της Microsoft και είναι καλεσμένος του CEO της Pfizer, Αλβέρτου Μπουρλά

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, καλεσμένος του CEO της Pfizer, Αλβέρτου Μπουρλά.

Οι δυο άνδρες βρέθηκε στο οικονομικό forum στο Νταβός, όπου και ανακοίνωσαν την συνεργασία μεταξύ της Pfizer και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίων για την πρόληψη ασθενειών που προκαλούν θνησιμότητα νεογνών.

Θα συνεργαστούν επίσης με τη Ρουάντα, το Μαλάουι και άλλες αφρικανικές χώρες για να αυξήσουν την πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια της εταιρείας για τους πληθυσμούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκέιτς είναι Αθήνα, όπου φιλοξενείται σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Η απάντηση στις θεωρίες συνομωσίας

Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να δώσει την δική του απάντηση. Ως γνωστόν, ο ίδιος έχει υπάρξει εδώ και καιρό φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων. Η στάση του αυτή τον έχει κάνει αντικείμενο περίεργων και αβάσιμων ισχυρισμών ότι προσπαθεί να «παρακολουθεί» τους ανθρώπους μέσω των… τσιμπημάτων.

Πολλές από τις θεωρίες έχουν προωθηθεί στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και βρέθηκαν στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Κατά κάποιο τρόπο, σου έρχεται να γελάσεις γιατί είναι τόσο τρελό», τόνισε. «Εννοώ, θέλω πραγματικά να παρακολουθώ τους ανθρώπους; Ξέρετε, ξοδεύω δισεκατομμύρια σε εμβόλια, δεν βγάζω χρήματα από τα εμβόλια, τα εμβόλια σώζουν ζωές», σημείωσε.

Ο κ. Γκέιτς πρόσθεσε ότι δέχεται φραστικές επιθέσεις από συνωμοσιολόγους στον δρόμο. «Πρόσφατα κυκλοφορούσα έξω και μερικοί άνθρωποι μου φώναζαν ότι τους παρακολουθώ. Και αυτό, είναι απαίσιο πράγμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments