Trash

Ελένη Φουρέιρα μας ξαφνιάζει και κυκλοφορεί τσιφτετέλι

Ελένη Φουρέιρα μας ξαφνιάζει και κυκλοφορεί τσιφτετέλι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη ποπ σταρ της γενιάς της.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη ποπ σταρ της γενιάς της. Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2007 ως μέλος του γκρουπ κοριτσιών Mystique, πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα μετά τη διάλυση του γκρουπ. Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα έχει κατακτήσει την κορυφή και είναι ένα από τα τοπ ονόματα στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ το όνομά της φιγουράρει και στο εξωτερικό.

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως στης 3 Ιουνίου κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος με τίτλο «Πολύπλοκη».

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Εχθές, ωστόσο, έδωσε μια γεύση από ένα ακόμη νέο της τραγούδι με τον τίτλο «El Telephone». Από το teaser καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα τσιφτετέλι με φρέσκο αλλά και ανατολίτικο αέρα.

Φυσικά, τα μόλις 22 δευτερόλεπτα τρέλαναν τους ακολούθους της με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. «Έλα χαμούλης», «τι έκανε πάλι η θεάρα μιλάμε» ήταν μερικά από τα σχόλια, ενώ πολλοί έβαλαν το emoji της φωτιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments