Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 207: Η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 207: Η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 207:Ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις.

Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη. Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 207

Ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις. Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα. Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβοστο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Όπως είναι επόμενο, ο Πότης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.