Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη Γλυφάδα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Φωτιά τώρα στη Γλυφάδα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά τώρα στη Γλυφάδα: Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν στη Γραμμή 7 του Τραμ, ύστερα από τις πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη σε Γλυφάδα και ΣΕΦ

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν στη Γραμμή 7 του Τραμ, ύστερα από τις πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη σε Γλυφάδα και ΣΕΦ και ισχύουν για τη διαδρομή «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα» με τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ.

Εδώ και λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Υμηττού, από το ύψος της οδού Απόλλωνος, στο ρεύμα προς την θέση Κρεμασμένος Λαγός, ενώ γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Ηροδότου.

Ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ η φωτιά στη Γλυφάδα

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου [4/6] στην περιοχή της Γλυφάδας έχει δυναμώσει αρκετά και άμεσα αυξήθηκε η πυροσβεστική δύναμη μιας και είναι 12 οχήματα της πυροσβεστικής και 42 πυροσβέστες, ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 Α/Φ, 1 Ε/Π καθώς & 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες & υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η φωτιά ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου. Η πρώτη εστία της φωτιάς, σύμφωνα με τον δήμαρχο, έχει αντιμετωπιστεί, αλλά λόγω ισχυρού ανέμου, η πυρκαγιά έφυγε προς το βουνό, σε σημεία που δεν μπορούν να επιχειρήσουν επίγεια μέσα, αλλά μόνο εναέρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments