Αθλητισμός

Κόσοβο – Ελλάδα 0-1: Στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League

Κόσοβο – Ελλάδα 0-1: Στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα έκανε τα δύο στα δύο στο Nations League και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλό της

Μετά το δεύτερο σερί σπουδαίο «διπλό» της Ελλάδας, αυτή τη φορά μέσα στην Πρίστινα (0-1), η «γαλανόλευκη» έμεινε ολομόναχη στην κορυφή του 2ου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League!

Η Εθνική σε σχέση με το ματς του Μπέλφαστ  ξεκίνησε με τρεις αλλαγές. Οι Ρότα, Μπουχαλάκης και Σιώπης έμειναν στον πάγκο και ξεκίνησαν οι Μπάλντοκ, Κουρμπέλης και Μασούρας.

Η «γαλανόλευκη» στα πρώτα 45 λεπτά δεν έδειξε διάθεση να πιέσει. Επιδίωξε να διατηρήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεσαία γραμμή και πρόσεξε περισσότερο την άμυνά της, ωστόσο, στη μία και μοναδική καλή της επιθετική προσπάθεια στο πρώτο μέρος είχε την τύχη να προηγηθεί με το άπιαστο σουτ του Τάσου Μπακασέτα στο 36ο λεπτό, μετά από την άριστη συνεργασία των Τσιμίκα και Μάνταλου από αριστερά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Εθνική να έχει δοκάρι στο 53ο λεπτό.

Όσο περνούσε η ώρα και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για ν΄ απειλήσουν, η Εθνική κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα οι διεθνείς κυριάρχησαν και πλησίασαν ξανά στο γκολ, αλλά ο Μαυροπάνος στο 68΄ απέτυχε από πολύ κοντά να κάνει την προβολή για να σκοράρει.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κύπρος, που θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη Πέμπτη (9/6) εντός έδρας, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία και μοιράστηκαν τον πρώτο βαθμό τους.

Οι συνθέσεις

Κόσοβο (Αλέν Ζιρές): Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κριέζιου, Αλίτι, Λοσάι, Φασλίγι (75΄ Ντρέσεβιτς), Ζέγκροβα (90΄+3 Ουϊκάνι), Ρασίτσα (57΄ Μπουτίτσι), Ζενέλι (57΄ Κολόλι), Μουρίκι

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (57΄ Σιώπης), Μάνταλος (86΄ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας (78΄ Δουβίκας), Γιακουμάκης (57΄ Παυλίδης)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments