Διεθνή

Ερντογάν: “Η Τουρκία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος”

Ερντογάν: “Η Τουρκία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερντογάν: Μία ακόμα επίθεση, κατά της Ελλάδας, έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τη χώρα μας για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων

Μία ακόμα επίθεση, κατά της Ελλάδας, έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία που πραγματοποίησε στη σύνοδο του κόμματός του (AKP) στην Άγκυρα, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τη χώρα μας για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που η χώρα του εναντιώνεται στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ κατηγόρησε την Ελλάδα για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων και εξέφρασε την δυσφορία του για την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα η Τουρκία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος».

«Ρώτησα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αν βρίσκεται δίπλα μας στον αγώνα που δίνει η Τουρκία σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο…η απάντηση που έδωσε έδειξε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται δίπλα στους Ελληνοκυπρίους (Έλληνες) και σε όσους τους ρίχνουν πάνω μας» είπε αρχικά και σημείωσε «τα είπα και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν είναι μια οργάνωση που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια της τρομοκρατίας και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ».

«Όταν διαδηλώνουν κρατώντας τις φωτογραφίες του ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης όταν προχωρούν υπό την προστασία της o αστυνομίας της Σουηδίας όπως και της αστυνομίας της Φινλανδίας. Όταν το κάνουν αυτό υπό την προστασία της αστυνομίας της Γερμανίας, όταν το κάνουν αυτό υπό την προστασία της αστυνομίας της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Όταν προχωρούν αυτές οι εκστρατείες εναντίον της Τουρκίας. Όταν η Ελλάδα εδώ δίπλα μας επιτρέπει την εγκατάσταση 9 βάσεων των ΗΠΑ, κι όταν στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις, κανένας να μην περιμένει να κάνουμε το ίδιο λάθος»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments