Ελλάδα

Φωτιά στη Βούλα:” Ύποπτο” ένα πουλί λέει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Φωτιά στη Βούλα:” Ύποπτο” ένα πουλί λέει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ
Ακόμα και σε αυτό το σενάριο απάντηση για το ποιος θα σβήσει το πουλί είναι δύσκολη να δοθεί

Με τους κατοίκους στα νότια προάστια να μετρούν τις ζημιές στα σπίτια τους και στον τόπο τους, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Άνω Γλυφάδα και γρήγορα λόγω των ανέμων πήρε διαστάσεις και εξαπλώθηκε απειλώντας Πανόραμα Βούλας και Βάρη, το γαϊτανάκι της απόδοσης ευθυνών μόλις ξεκίνησε …

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μανιάτης μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ  υπέδειξε ως “ύποπτο” για τη φωτιά που ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον υποσταθμό της ΔΕΗ… ένα πουλί.

Μανιάτης: «Λόγω της γνώσης που έχουμε σαν τεχνικοί πάνω στο ρεύμα, γιατί η φωτιά που δημιουργήθηκε, αν δημιουργήθηκε από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε, η πυροσβεστική τα έχει πάρει όλα αυτά τα στοιχεία, ότι υπήρχε ένα πουλί, που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα στον υποσταθμό, που πήρε φωτιά και μεταφέρθηκε έξω από τον υποσταθμό γιατί μέσα στον υποσταθμό αν είχε πάρει φωτιά θα είχανε καεί» Δημοσιογράφος (Κώστα Παπαχλιμίτζος): Το πουλί τι έκανε; Αυτό δεν το ξέραμε. Μανιάτης: «Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα και παίρνοντας φωτιά τα φτερά του». Δημοσιογράφος (Κώστα Παπαχλιμίτζος): Να το πάμε φυλακή το πουλί. Ελπίζω οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής να μην βγάλουν πόρισμα που να λέει ότι φταίει ένα πουλί. Δήμαρχος Γλυφάδας: Να μας απαντήσει ο κ. Μανιάτης αν υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης ακόμη και για το πουλί. Δεν υπάρχει, αυτό είναι το πρόβλημα. Μανιάτης: Για να υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης πρέπει να υπάρχει νερό. Να υπάρχει από τους δήμους νερό. Δήμαρχος Γλυφάδας: Μας ζήτησε κανείς κάτι και δεν το κάναμε; Λέει απέξω κίνδυνος θάνατος να μην πλησιάζουμε. Αν το σενάριο με το πουλί που λέτε ευσταθεί, ποιος θα το σβήσει το πουλί; Ο ΑΔΜΗΕ ο ΔΕΔΔΗΕ δεν πρέπει να το σβήσει το πουλί; Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν πρέπει να έχει λάβει υπόψη του ότι μπορεί να έρθει ένα πουλί και να καεί; Αυτό λέω.

Δείτε τους ισχυρισμούς και τις αντιδράσεις των παρουσιαστών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments