Διεθνή

Καντίροφ: Τσετσένοι και Ρώσοι χτυπούν μαζικά τους Ουκρανούς στο Λουχάνσκ

Καντίροφ: Τσετσένοι και Ρώσοι χτυπούν μαζικά τους Ουκρανούς στο Λουχάνσκ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑρχείουΟ

Καντίροφ: Ο Τσετσένος ηγέτης μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου, με Τσετσένους και Ρώσους που χτυπούν στο Λουχάνσκ.

Ο Καντίροφ μίλησε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουρκανία και την απόφαση για να χτυπούν μανιακά το Λουχάνσκ. Μαζική επίθεση τσετσενικών μονάδων με στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ρωσίας και φιλορώσων του Λουχάνσκ κατά των θέσεων των Ουκρανών μαχητών, βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο Καντίροφ δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram πλάνα από ενεργές μάχες στο δάσος και σε κατοικημένες περιοχές, με το βίντεο να παρουσιάζει επίσης νεκρούς Ουκρανούς μαχητές και τα όπλα που απέσπασαν οι Τσετσένοι μαχητές.

«Οι τσετσενικές μονάδες, μαζί με άλλους στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ρωσίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, διεξάγουν μαζική επίθεση κατά των θέσεων των Ουκρανών εθνικιστών. Χρησιμοποιώντας νέες τακτικές, έχουμε γίνει πολύ πιο αποτελεσματικοί στην καταστροφή του εχθρικού εξοπλισμού και των αμυντικών θέσεων», έγραψε ο Καντίροφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments