Trash

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο της αποκαλυπτικό βίντεο αφήνει ελάχιστα στη φαντασία [vid]

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο της αποκαλυπτικό βίντεο αφήνει ελάχιστα στη φαντασία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελένη Φουρέιρα: Με ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε μια ακόμη φορά να προκαλέσει “πανικό” στο instagram

Με ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε μια ακόμη φορά να προκαλέσει “πανικό” στο instagram. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έχει συνηθίζει στις ¨πολύ καυτές” εμφανίσεις ωστόσο το νέο της βίντεο θα συζητηθεί όσο τίποτε άλλο.

Το «Poli–Ploki», το οποίο έγινε αμέσως viral, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και προκάλεσε ενθουσιασμό στα social media.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Τα τραγούδια της ακούγονται και χορεύονται παντού, ο κόσμος την αγαπάει και η ίδια ζει το όνειρό της. Επίσης εκτός από το τραγούδι αγαπά και τα social media. Μάλιστα, φροντίζει πολύ συχνά να αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της. Ιδιαίτερα από το σπίτι της, το οποίο αγαπά και περνά πολύ χρόνο.

Δείτε το βίντεο

Φουρέιρα: Sold out στη Μύκονο με 1.000 ευρώ το τραπέζι

Η προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Μύκονο, είναι η πρώτη μεγάλη στο νησί για το καλοκαίρι και ήδη το cabaret restaurant Lio στο οποίο είναι να εμφανιστεί είναι sold out.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει τα €1.000 ενώ στα πιο πίσω η τιμή κατεβαίνει στα €500. Ωστόσο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι τιμές αυτές δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για όσους επισκέπτονται το νησί των ανέμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments