Trash

Survivor Spoiler 7/6: Η ομάδα που θα αναγκαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο

Survivor Spoiler 7/6: Η ομάδα που θα αναγκαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 7/6: Θα κάνουν το 2-0 οι «μπλε» ή θα ισοφαρίσουν οι «κόκκινοι»;

Τα πάνω κάτω παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor, πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλέον θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας (από δύο), ενώ δεν θα υπάρξει αγώνας ατομικής ασυλίας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγουν τουλάχιστον τρεις παίκτες αυτή την εβδομάδα, με τον πρώτο να έχει ήδη γίνει γνωστός. Οι «μπλε» πήραν ακόμη μία νίκη χθες και έτσι οι αντίπαλοί τους πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ανέδειξαν για 10η φορά υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ας πάμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου θα δούμε την απόλυτη ρήξη στις σχέσεις Μαρτίκα – Βρισηίδας με την τελευταία να νιώθει στενά μέσα στο νησί

Το Συμβούλιο του Νησιού θα βγάλει… ειδήσεις και ουσιαστικά θα καθορίσει εξελίξεις. Πριν αυτό όμως, «κόκκινοι» και «μπλε» αναμετρώνται στον στίβο μάχης με φόντο την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Θα καταφέρουν οι «μπλε» να κάνουν το 2-0 και ουσιαστικά να ρίξουν στο καναβάτσο (ξανά) την κόκκινη ομάδα, υποχρεώνοντάς την να βγάλει και δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Η απάντηση είναι όχι! Σύμφωνα με πληροφορίες  οι «κόκκινοι» θα δουν… άσπρη μέρα, θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι και θα κατακτήσουν τη νίκη μετά από καιρό, ισοφαρίζοντας τη σειρά των ασυλιών της εβδομάδας σε 1-1.

Και φυσικά, αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα πηγαίνει στο Συμβούλιο του Νησιού και θα πρέπει να βγάλει και εκείνη με τη σειρά της τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments