Πολιτική

Καραμανλής: “Στα 30 χλμ/ώρα το όριο στις μεγάλες πόλεις”

Καραμανλής: “Στα 30 χλμ/ώρα το όριο στις μεγάλες πόλεις”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Καραμανλής: Σε ερώτηση του για την Οδική Ασφάλεια, απάντησε πως υλοποιείται ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα έργα υποδομής

Ένα από τα έργα που έχει ταλαιπωρήσει τους κατοίκους της Δυτικής Πελοποννήσου είναι το οδικό έργο Πάτρας-Πύργου, με τον υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να σημειώνει πως σε λίγα χρόνια θα υπάρχει η ολοκλήρωση του πρότζεκτ.

Μιλώντας στο Regional Growth Conference ο  κ.Καραμανλής επεσήμανε πως ήδη είναι στημένα τα εργοτάξια και πως το έργο θα είναι έτοιμο σε 36 μήνες, ενώ μπορεί να παραδίδεται και τμηματικά στο κοινό, ενώ υποστήριξε πως μεγάλος στόχος της κυβέρνησης είναι η υπογειοποίηση του μεγαλύτερου μέρους της σιδηροδρομικής γραμμής που διασχίζει την Πάτρα. Όπως τόνισε, ένα σοβαρό και σύγχρονο υπουργείο πρέπει να δώσει έμφαση σε έργα που αφορούν υδάτινους πόρους και φυσικές καταστροφές.

Αλλάζει το όριο ταχύτητας στις μεγάλες πόλεις

Σε ερώτηση του για την Οδική Ασφάλεια, απάντησε πως υλοποιείται ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα έργα υποδομής, αναμόρφωση του ΚΟΚ, τη σκέψη να μειωθεί το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα στα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ προέτρεψε τους δικυκλιστές να φορούν κράνος. Τέλος, εκτίμησε πως σε λίγο καιρό θα δούμε τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments