Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης: «Τον αγαπώ τον Αλέξη Τσίπρα, του έχω ιδιαίτερη αδυναμία»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Τον αγαπώ τον Αλέξη Τσίπρα, του έχω ιδιαίτερη αδυναμία»

Πηγή Φωτογραφίας: NEWS247

Σταμάτης Κραουνάκης: «Στο συνέδριο σάρωσε. Ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα ότι θα μιλήσει»

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κόμμα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αδυναμία που έχει στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Λατρεύω τον Αλέξη

Μιλώντας για πολιτική ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα μίλησε στην εκπομπή για την γνωριμία τους και έκανε και ένα λογοπαίγνιο για τον… Άδωνι Γεωργιάδη.

View this post on Instagram

A post shared by Enwpios Enwpiw Official (@enwpiosenwpiw)

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έκανα κριτική, τον Αλέξη τον λατρεύω», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, λίγο πριν δώσει πάσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Νομίζω πως σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου μου έχει βάλει δύσκολα γιατί πώς να χωρέσεις σε λίγα δευτερόλεπτα και λίγες λέξεις τον Σταμάτη Κραουνάκη. Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ένας ευλογημένος δημιουργός. Γιατί δεν υπάρχει Έλληνας και Ελληνίδα που να μην αναγνωρίζει τις μελωδίες του, που να μην σιγοτραγουδήσει ή να μην έχει ονειρευτεί με τα τραγούδια του. Όπως και να το κάνουμε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης είναι κομμάτι της σύγχρονης Ελλάδας. Του σύγχρονου πολιτισμού μας. Τα έργα του έχουν αφήσει στίγμα από τη δεκαετία του ’80 και μετά.

Τον αγαπώ τον Αλέξη

Μετά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, είπε: «Τον αγαπώ τον Αλέξη. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είναι ένα πλάσμα τίμιο καθαρό. Στο συνέδριο σάρωσε. Ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα ότι θα μιλήσει».

Ερωτηθείς για το αν τα έχει κάνει όλα σωστά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω μετά από αυτά που είπε για μένα. Μπάτσες θέλει Χριστούλη μου. Αφού τον αγαπούσε τον Παπανδρέου ας πάρει παραδείγματα. Σε όποιον δεν του αρέσει το… τρένο να κατέβει». Τέλος, ρωτήθηκε για το αν κατά τη γνώμη του ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα, για να απαντήσει: «Είναι ένα αστικό αριστερό κόμμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments