Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισχυρίζεται πως υπάρχει ενεργό συμβόλαιο θανάτου εναντίον του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισχυρίζεται πως υπάρχει ενεργό συμβόλαιο θανάτου εναντίον του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις φυλακές του Κορυδαλλού θέλει να επιστρέψει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς ισχυρίζεται πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του

Στις φυλακές του Κορυδαλλού θέλει να επιστρέψει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς ισχυρίζεται πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του. Ο 33χρονος καταδικάστηκε με ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 33χρονος πιλότος έχει μεταφερθεί ήδη στις φυλακές Μαλανδρίνου, ωστόσο θέλει να επιστρέψει πίσω στον Κορυδαλλό καθώς όπως ισχυρίζεται κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά του.

Σύμφωνα με το STAR o ίδιος αναφέρει στο αίτημά του: «Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

Σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσε, θέλει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού γιατί συντρέχουν λόγοι ασφαλείας αλλά και γιατί θέλει να είναι κοντά στους γονείς του που μένουν στην Αγία Παρασκευή.

Από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού και να “σταματήσει” τη μεταγωγή του στις φυλακές του Μαλανδρίνου, καθώς δεν καταφέρε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές τις επικλήσεις σε λόγους ασφαλείας κι απειλών κατά της ζωής του.

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, μετάγεται στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι, ενώ η φυλακή αποτελείται κυρίως από σκληρούς ποινικούς.

Σύμφωνα με τον Ant1 στην συγκεκριμένη φυλακή κρατείται ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο.

Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο Αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments