Lifestyle

Ramsay Hunt syndrome: Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Τζάστιν Μπίμπερ

Ramsay Hunt syndrome: Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Τζάστιν Μπίμπερ

Πηγή Φωτογραφίας: The Seattle Times

Ramsay Hunt syndrome: «Παρέλυσε το μισό πρόσωπό μου» -Τι συνέβη

Ο ποπ σταρ της μουσικής βιομηχανίας Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο «Ramsay Hunt», μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που παραλύουν τα νεύρα.

«Είναι από αυτόν τον ιό που προσβάλλει τα νεύρα στο αυτί μου, τα νεύρα του προσώπου μου, και έχει προκαλέσει στο πρόσωπό μου παράλυση», δήλωσε ο Μπίμπερ σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ο 28χρονος performer  αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Justice World Tour, μετά από τις εξελίξεις που είχε με την υγεία του. «Προφανώς το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω», είπε.

Ο Μπίμπερ περιέγραψε μέσα από το βιντεό του και τα συμπτώματα: «Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει, δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται», είπε, δείχνοντας τη βλάβη που έχει υποστεί.

Ο Μπίμπερ μόλις και μετά βίας προσπαθεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του και να χαμογελάσει, ο ίδιος ανέφερε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου και ότι ζητάει την κατανοησή μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments