Ζώδια

Ζώδια Σάββατο 11 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Σάββατο 11 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Σάββατο 11 Ιουνίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Από τα πολλά που έχουν συμβεί σε παλιότερες σας ερωτικές σχέσεις, πραγματικά έχετε γίνει άκρως καχύποπτοι, και τώρα αυτός που σας πολιορκεί τα έχει βρει δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ζητάτε από τον άνθρωπό σας να κάνει κάτι περισσότερο για αυτή τη σχέση. Δώστε και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να δείτε αν θα έρθουν και οι πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να τα εκφράσετε στον άνθρωπό σας, που δεν τον βλέπετε και τόσο θετικό στο να κάνετε το επόμενο κοινό βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Γεμάτο είναι το πρόγραμμά σας από υποχρεώσεις και δρομολόγια. Τώρα που το ταίρι σας θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο από εσάς, εσείς θα πρέπει όλα αυτά να τα συνδυάσετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι καταστάσεις που έχετε να λύσετε μέσα στο δεσμό σας είναι σχετικά εύκολες πια, καθώς το συντροφικό σας έτερο θέλει να λήξει όλες τις δικές του παλιές εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ξέρετε πολλά για τον πρώην σας, κι αυτό μάλλον σαν μια μόνιμη κατάσταση σας έχει κάνει να μην μπορείτε να πάτε την προσωπική σας ζωή πιο κάτω.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποιες παλιές σας υποσχέσεις θα σας υπενθυμίσει ο σύντροφός σας που έχετε ξεχάσει ή έχετε επιμελώς κρύψει από την καθημερινότητά σας. Ενεργοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτός που σας αγαπάει θα σας δώσει ευκαιρία για να του εξηγήσετε τι θέλετε και πώς μπορεί αυτή η σχέση να γίνει εκ νέου λειτουργική. Τώρα που θα έχετε και μια πολύ πιο άνετη οικονομική καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι επανασυνδέσεις δεν είναι για εσάς. Τώρα, με τόσα ανάδρομα στον ουρανό, μπορεί και να βρεθείτε στο επίκεντρο του παρελθόντος, αλλά μη χάσετε την ισορροπία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μάλλον είστε μπερδεμένοι και δεν το κρύβετε. Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας που ζητούν την αισθηματική σας προσοχή, αλλά ακόμη ελπίζετε για κάτι από τα παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε σε αυτές τις προσκλήσεις που έχετε από τους γνωστούς του ατόμου που έχετε κρυφά μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτές τις ημέρες θα έχετε μια τυχαία συνάντηση, με παλιούς σας γνώριμους, που θα σας μεταφέρουν και κάποια νέα. Δεν σας χρειάζονται άλλες καθυστερήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments