Lifestyle

Τριαντάφυλλος κατά Άρη Σοϊλέδη: «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Τριαντάφυλλος κατά Άρη Σοϊλέδη: «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Τριαντάφυλλος κατά Άρη Σοϊλέδη: «Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος»

Επίθεση κατά του Άρη Σοϊλέδη εξαπέλυσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο περσινό Survivor. Ο λόγος; τα λόγια του ποδοσφαιριστή, στο χθεσινό επεισόδιο. Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη, όταν εκείνος είπε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου πως: «ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν κερδίζει».

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κι εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό!! Λοιπόν ακούστε δεν με νοιάζει για το ρεκόρ. Πάμε στηρίζω Μαρτίκα, ας το πάρει. Εάν ήθελα να δω αγώνες θα έβλεπα Real – Barca και NBA και Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε.

«Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος. Ο κόσμος μου θα βγάλει άλλον νικητή και το υπογράφω. Βασικά το υπογράφουν όλοι. Άρη, δεν θα κερδίσεις ποτέ το Survivor. Στο υπογράφω», είπε

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το γεγονός, ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ έκανε και μία σύγκριση μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής, που διαγωνιζόταν πέρυσι, είχε φτάσει κοντά στο τελικό αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments