Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος της ΝΔ να προσβάλλει τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας ως «ντεκόρ»

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος της ΝΔ να προσβάλλει τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας ως «ντεκόρ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με όσα ανέφεραν νωρίτερα για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Θέλει πολύ θράσος να έχεις μετατρέψει μια ολόκληρη περιοχή λόγω της αδιαφορίας σου σε κρανίου τόπο, να εμπαίζεις τους κατοίκους της για έναν ολόκληρο χρόνο με δήθεν ολιστικά σχέδια αποκατάστασης και το μόνο που αυτοί βλέπουν αντί αποζημιώσεων και έργων  είναι φιέστες και ψεύτικα λόγια. Πριν κάνουν συστάσεις στον Αλέξη Τσίπρα και προσβάλουν τους κατοίκους ως ντεκόρ,  καλό είναι να ρωτήσουν τον δήμαρχο της ΝΔ στην Ιστιαία που δήλωσε δημόσια ότι δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ ή τους κυρίους Μπένο και Κεδίκογλου που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή.

Η ΝΔ έχει δείξει την αδιαφορία της και στην  περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και καλό θα ήταν να μην προκαλεί και να μην προσβάλει την τοπική κοινωνία με τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

Νέα Δημοκρατία: Καλώς να ορίσει ο κ. Τσίπρας στη Βόρεια Εύβοια

Την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Εύβοια σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. “Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξη Τσίπρα, και των στελεχών του κόμματος του στη Βόρεια Εύβοια, θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλώς να ορίσουν στην περιοχή. Σε μία περιοχή που από την πρώτη στιγμή, μετά την καταστροφική πυρκαγιά, με οδηγία και στενή παρακολούθηση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υλοποιείται εντατικά το άμεσο κυβερνητικό σχέδιο για την αποκατάσταση και αναμόρφωση με δημοσιονομική στήριξη που φτάνει πλέον τα 300 εκατ. ευρώ, καθώς και το ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης υπό την Επιτροπή του Σταύρου Μπένου” σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments