Ζώδια

Ζώδια για σήμερα 16/6: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για σήμερα 16/6: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για σήμερα 16/6: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά αυτά που έχει το προσεχές διάστημα το ταίρι σας να συζητήσει μαζί σας και που θα παρουσιάσει φρέσκες προτάσεις για να πάτε σε συγκατοίκηση ή και γάμο!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με όλα αυτά που έχετε περάσει, σίγουρα είστε απείρως πιο κουρασμένοι από κάθε άλλον. Οι μέρες του Καρκίνου πάντως θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εσείς δεν θα καθυστερήσετε άλλο την καθημερινότητά σας μόνο και μόνο για να περιμένετε τις απαντήσεις από κάποιον που όντως αγαπάτε. Οι εκπλήξεις έρχονται από τον Ιούλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα συναισθήματά σας είναι και πάλι μπερδεμένα. Αυτό έχει να κάνει με το σύντροφό σας, που ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να υπάρχουν κάποια ζητήματα αυτήν την εποχή στη ζωή σας, αλλά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου θα καταφέρετε να βρείτε τις διεξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δέχεστε πολιορκία και έντονο φλερτ από κάποιο άτομο, που όμως δεν έχει και τόσο ισορροπημένη καθημερινότητα. Φροντίστε με έμμεσο τρόπο να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω στη σχέση αλλά και στο ταίρι σας. Εσείς που είστε μόνοι θα χρειαστεί να μη δώσετε εκ νέου ευκαιρίες στο άγονο παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε την ανάγκη να διακόψετε από κάποιες παλιές σας συνήθειες, αλλά και από συσχετισμούς που δεν σας χαροποιούν. Σίγουρα κάντε και την αυτοκριτική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν σας χρειάζεται απλά μια ακόμη σχέση. Οι μέρες είναι γεμάτες από επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, που κατά κύριο λόγο εκεί θα πρέπει να εστιάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου ζωδίου θα έχετε την ευκολία – ευκαιρία να μιλήσετε πιο αναλυτικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να δείτε πώς μπορείτε πια να πορευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα μέσα στη ζωή του συντρόφου σας και μάλλον θα χρειαστεί από τη δική σας μεριά να είστε πιο υπομονετικοί και υποστηρικτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οσα και να ξέρετε για τον καινούργιο σας αγαπημένο, σίγουρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο και στους δυο σας έτσι ώστε να γνωριστείτε πολύ πιο βαθιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments