Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

ΑΕΚ: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΑΕΚ: Ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα θα διοργανώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα [20/6]

Ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα θα διοργανώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα [20/6]. Πάντα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια ζητήματα, οι «κιτρινόμαυροι» τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με ένα αθλητικό event στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΟ Φοίβος Αίολος Γλυφάδας, μέλος του δικτύου ακαδημιών του συλλόγου.

Έτσι, τη Δευτέρα (20/6) και στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό προσφυγικό πρόγραμμα “Welcome Through Football”, θα διοργανωθεί η εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες του Δικτύου της Ένωσης, AO Φοίβος Αίολος και Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική, τα Παιδικά Χωριά, οι Οργανώσεις Οργάνωση Γη-Organization Earth και “Yoga and Sports for refugees”, καθώς και παιδιά από την Ουκρανία που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Refugee Week Greece.

«Όλοι μαζί θα τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και θα αναδείξουμε για ακόμη μία φορά ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, να προερχόμαστε από την ίδια χώρα, να έχουμε την ίδια θρησκεία ή το ίδιο χρώμα για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στις 18-19 Ιουνίου το 3ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ

Το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου 2021-22 θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου. Μετά τα δύο τελευταία σεμινάρια της σεζόν 2020-21 που διοργανώθηκαν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ έχει τη χαρά να υποδέχεται ξανά τους συνεργάτες της στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021 με το 1ο Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών που έφερε τιμητικά την επωνυμία «Διονύσης Κυριακόπουλος», καθώς ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τεχνικού Διευθυντή του Ερμή Άνω Λιοσίων που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 27 Ιουλίου 2021, και η συνέχεια δόθηκε με το δεύτερο σεμινάριο της σεζόν τον Ιανουάριο. Σειρά πλέον παίρνει το τρίτο σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να διακριθεί από το ίδιο υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αλληεπίδρασης, με ποικιλία θεμάτων αγωνιστικού περιεχομένου και μη.

Οι 21 συνεργαζόμενοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το διήμερο και θα τηρηθούν ξανά τα γνωστά αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει πάψει να απειλεί. Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα ανοίξει και το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου με την εισήγηση που θα έχει τίτλο «Αλληλεπίδραση μεταξύ προπονητή και παικτών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments