Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για το Γέρακα: Οργιάζει η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες

ΣΥΡΙΖΑ για το Γέρακα: Οργιάζει η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες
ΣΥΡΙΖΑ για εγκληματικότητα: Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει πως “Οργιάζει η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες”.

Ανακοίνωση σχετικά με την εγκληματική ενέργεια στο Γέρακα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει πως “Οργιάζει η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μαζί με το πανευρωπαϊκό ρεκόρ ακρίβειας στα καύσιμα και το λαθρεμπόριο οργιάζει και η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες που παραπέμπουν σε «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών». Η νέα μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στο Γέρακα, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανεξιχνίαστων δολοφονιών, ακόμα και μέρα μεσημέρι, που έχουν γίνει συνήθεια πλέον στο καθεστώς ανασφάλειας του κ. Μητσοτάκη.

Μαφιόζοι εκτελούν συμβόλαια θανάτου κάθε εβδομάδα και ο κ. Μητσοτάκης πουλάει τρέλα με την πανεπιστημιακή αστυνομία, μόνο και μόνο για να επενδύσει στην τεχνητή όξυνση και να στοχοποιήσει τους φοιτητές.Πριν ασχοληθεί με την ασφάλεια των πανεπιστημίων, ας ασχοληθεί με τα κυκλώματα και τα πληρωμένα συμβόλαια εκτελεστών.

Γέρακας: «Γάζωσαν» ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων δέχθηκε πυρά από άτομα που τον πλησίασαν την ώρα που πάρκαρε την πολυτελή και θωρακισμένη BMW με την οποία κυκλοφορούσε μπροστά από την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, με αστυνομικές πηγές να κάνουν λόγο για ένα λευκό ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε άμεσα στο σημείο, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τουλάχιστον 25 κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στο pagenews.gr, ότι «Η υπόθεση ενδεχομένως να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μιας και κατά το παρελθόν είχε διαφορές με επικίνδυνα άτομα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments