Ελλάδα

Δολοφονία στον Γέρακα: Βρέθηκαν τα καλάσνικοφ – Τι εξετάζει το Ανθρωποκτονιών

Δολοφονία στον Γέρακα: Βρέθηκαν τα καλάσνικοφ – Τι εξετάζει το Ανθρωποκτονιών

Πηγή Φωτογραφίας: PAGENEWS.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ έχουν στραφεί στη συλλογή βίντεο από καταστήματα και διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής, με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς από το Ανθρωποκτωνιών εκτιμού ότι οι Hitman, είχαν παρακολουθήσει τις ενέργειες του 38χρονου και το πρόγραμμα του κατά το προηγούμενο διάστημα.

Βρέθηκαν τα φονικά όπλα της χθεσινής δολοφονίας στο Γέρακα, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στο pagenews.gr ότι τα όπλα είναι δύο και συγκεκριμένα έχουμε να κάνουμε με καλάσνικοφ. Τα δύο καλάσνικοφ, βρέθηκαν μέσα στο καμένο βανάκι που είχαν εγκαταλείψει οι άγνωστοι, ενώ συγκλίνουσες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι αν δεν έχουν ήδη μεταφερθεί θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να αναζητήσεις δακτυλικά αποτυπώματα και στοιχεία που ενδεχομένως  θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Στο επίκεντρο οι κάμερες της περιοχής

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ έχουν στραφεί στη συλλογή βίντεο από καταστήματα και διαμερίσματα της ευρύτερης περιοχής, με χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς από το Ανθρωποκτωνιών εκτιμού ότι οι Hitman, είχαν παρακολουθήσει τις ενέργειες του 38χρονου και το πρόγραμμα του κατά το προηγούμενο διάστημα.

«Στενό μαρκάρισμα και στην οικογένεια»

Σημαντικό στάδιο στην έρευνα των αστυνομικών, αναμένεται να αποτελέσουν οι καταθέσεις της οικογένειας του 38χρονου επιχειρηματία, ενώ στο κάδρο έχουν μπει και πρόσωπα που ανήκουν στον στενό φιλικό πυρήνα του επιχειρηματία.

«Εισαγώμενοι» οι εκτελεστές;

Γρίφος για γερά νεύρα είναι και το γεγονός για το εάν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης ανήκουν στην «εγχώρια πιάτσα δολοφόνων» ή εάν ήρθαν κατά παραγγελία από το εξωτερικό, με αστυνομικές πηγές να θέλουν να διαχωρίσουν τους ηθικούς από τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας στο Γέρακα, κυρίως μέσω της σύγκρισης δολοφονικών μεθόδων και χαρακτηριστικών που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες δολοφονίες με… άρωμα Greek Mafia.

Γέρακας: Αυτό είναι το λευκό βαν των εκτελεστών του 38χρονου [pic]

Το pagenews.gr σας παρουσιάζει το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν και στη συνέχεια παράτησαν αφότου έβαλαν φωτιά οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου στο Γέρακα. ΓΕΡΑΚΑΣ-ΝΑΚΟΣ-ΛΕΥΚΟ-ΒΑΝ-450x253-1

Να σημειωθεί, ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί, όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων δέχθηκε πυρά από άτομα που τον πλησίασαν την ώρα που πάρκαρε την πολυτελή και θωρακισμένη BMW με την οποία κυκλοφορούσε μπροστά από την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, με αστυνομικές πηγές να κάνουν λόγο για ένα λευκό ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. elas-1200x461

Η ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε άμεσα στο σημείο, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τουλάχιστον 25 κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στο pagenews.gr, ότι «Η υπόθεση ενδεχομένως να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μιας και κατά το παρελθόν είχε διαφορές με επικίνδυνα άτομα».

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν με προσοχή όλα τα στοιχεία, ενώ αναζητούν και κάμερες από διαμερίσματα και επιχειρήσεις της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να εξακριβώσουν τον τρόπο δράσης, αλλά και το δρομολόγιο διαφυγής των σκληρών κακοποιών, ενώεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός λίγων λεπτών η ΕΛ.ΑΣ βρήκε καμένο στον Γέρακα το άσπρο βαν, ενώ όπως όλα δείχνουν οι δράστες αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.

Από τις έως τώρα διαθέσιμες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά το κατά πόσο εμπλέκεται ο 38χρονος σε δοσοληψίες με «νονούς» της νύχτας, με ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν να επισημαίνουν υπό το καθεστώς ανωνυμίας στο pagenews.gr, ότι: «πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί και με πάρε – δώσε στις φυλακές Κορυδαλλού».

Παράλληλα, οι Αρχές θα επιχειρήσουν να διασταυρώσουν όλες τις πληροφορίες για τη δράση του 38χρονου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα, αναμένεται να δοθεί και εάν η υπόθεση αυτή σχετίζεται αφενός με όλες τις προηγούμενες απόπειρες, αλλά και δολοφονίες «νονών της νύχτας» και αφετέρου εάν και πως συνδέεται με την υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στην Εύβοια και τη δολοφονία του 55χρονου «Θείου Τζο» Γιάννη Σκαφτούρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments