Ελλάδα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τη ζωή της έχασε σήμερα τα ξημερώματα μία 23χρονη γυναίκα στην περιοχή Σουρωτή του δήμου Θέρμης από τροχαίο - Προσέκρουσε σε καγκελόπορτα σπιτιού.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη οδηγός εξετράπη της πορείας του στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής και προσέκρουσε σε καγκελόπορτα οικίας, ενώ στη συνέχεια εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εντός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού.

Να σημειωθεί, ότι προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Τροχαία – Οδική ασφάλεια – Συμβουλές από την Ελληνική Αστυνομία Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει:

Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ. Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά Σέβομαι τα όρια ταχύτητας Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments