Οδηγός

Εκπαιδευτικοί αξιολόγηση: Ποιοι καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο αποτίμησης διδακτικής ενότητας

Εκπαιδευτικοί αξιολόγηση: Ποιοι καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο αποτίμησης διδακτικής ενότητας
Εκπαιδευτικοί αξιολόγηση: Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο του Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση, και στόχος είναι να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της δράσης.

Οι Προϊστάμενοι-νες, οι Διευθυντές-τριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων και οι Διευθυντές-τριες των γυμνασίων όλων των τύπων των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τη διδακτική ενότητα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο αποτίμησης.

Το χρονικό διάστημα συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου άρχισε από χθες, Τετάρτη 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου. Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο του Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση, και στόχος είναι να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της δράσης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το έγγραφο με θέμα «Αποτίμηση διδακτικής ενότητας με τίτλο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» κατά το σχολικό έτος 2021-2022» που εστάλη στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα σχολεία:

«Η διδακτική ενότητα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» που εισήχθη σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4692/2020 (Α΄ 111) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 52 του ν. 4807/2021 (Α΄ 96), στο πρόγραμμα σπουδών και στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τύπων σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων έχει ως στόχο τη μεγαλύτερη και πιο ενεργό συμμετοχή των μαθητών/τριών στην εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη των ήπιων δεξιοτήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη την με υπ. αριθ. 7324/15-6-2022 εισήγηση του ΙΕΠ, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της δράσης, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/νες, οι Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και οι Διευθυντές/τριες των Γυμνασίων όλων των τύπων των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τη συγκεκριμένη ενότητα, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αποτίμησης.

Το ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (διεύθυνση αποστολέα  [email protected])  με θέμα «Αποτίμηση της διδακτικής ενότητας “Εργαστήρια Δεξιοτήτων” στο πρόγραμμα σπουδών των σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κατά το σχολικό έτος 2021-2022» στη γραμματοθυρίδα κάθε σχολικής μονάδας.

Στο μήνυμα θα περιέχεται η διαδικτυακή διεύθυνση του ερωτηματολογίου, η οποία θα είναι μοναδική για κάθε σχολείο.

Παρακαλείσθε για τη συμπλήρωσή του εντός του χρονικού διαστήματος από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments