Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου”

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα [20/6] έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να ξετυλίγει το κουβάρι

Σήμερα [20/6] έγινε γνωστό το πόρισμα των ιατροδικαστών έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ίριδα, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης και από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει για την αθωότητά της, η οποία ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της για το περιεχόμενο του πορίσματος.

«Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία», ισχυρίζεται και επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών σύμφωνα με το Star. «Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι (αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα). Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της.

Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης

Από την άλλη και ο Μάνος Δασκαλάκης ενημερώθηκε και αυτός για το πόρισμα των ιατροδικαστών και περιμένει να το πάρει στα χέρια του και να το συγκρίνει με τα προηγούμενα. Επιθυμία του είναι να το δει και με τους νομικούς του συμβούλους και ύστερα να τοποθετηθεί επισήμως.

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει πως είχε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δύο παιδιά.

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Τα αίτια των δυο θανάτων δεν είναι παθολογικά, ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό και είναι ασφυκτικός, ενώ ανθρώπινος παράγοντας επέφερε τον θάνατο των δύο κοριτσιών. Άρα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Από την άλλη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το «κλειδί» για την εξιχνίαση των θανάτων ήταν μια ειδική τεχνική που πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο της Αθήνας από παθολογοανατόμο και απέδειξε πως τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments