Διεθνή

Twitter: Δοκιμή την κοινοποίηση μεγάλων κειμένων έως 2.500 λέξεων

Twitter: Δοκιμή την κοινοποίηση μεγάλων κειμένων έως 2.500 λέξεων

Πηγή Φωτογραφίας: TechCrunch, Search Engine Journal

Twitter: Το Twitter ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη δοκιμή του νέου εργαλείου του "Notes" που επιτρέπει σε χρήστες να μοιράζονται μεγάλα κείμενα μεγέθους έως 2.500 λέξεων

Το Twitter ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη δοκιμή του νέου εργαλείου του “Notes” που επιτρέπει σε χρήστες να μοιράζονται μεγάλα κείμενα μεγέθους έως 2.500 λέξεων, όπου αυτό θα επιτρέψει σε εκατομμύρια χρήστες να εκφράζουν τις απόψεις τους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί επί δύο μήνες σε μικρό αριθμό χρηστών σε Καναδά, ΗΠΑ, Βρετανία και Γκάνα, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε η νέα δυνατότητα θα γίνει ευρέως διαθέσιμη. Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα έχει όριο 280 χαρακτήρων στις αναρτήσεις (tweets), το οποίο ισχύει από το 2017 (πριν το όριο ήταν 140 χαρακτήρες).

Στόχος του Notes είναι να κρατήσει τους χρήστες στο Twitter και να προσελκύσει νέους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κοινοποιούν τον τίτλο ενός κειμένου και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στο πλήρες κείμενο. Οι χρήστες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα κείμενα μετά την ανάρτηση τους.

Το Twitter βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ίλον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Μεταξύ άλλων σχεδίων, ο Μασκ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου χρήσης του Twitter με συνδρομή.

Έλον Μασκ: Το tweet που έκανε έξαλλους τους Τούρκους

Ο Έλον Μασκ με ένα tweet κατάφερε να κάνει τους Τούρκους έξαλλους. Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο οποίος που βρίσκεται σε διαδικασία εξαγοράς του Twitter, κάνει συχνά χιουμοριστικές αναρτήσεις, αν και ορισμένες φορές προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια…

Σε αυτή την περίπτωση, ο Έλον Μασκ προκάλεσε την οργή των Τούρκων χρηστών της πλατφόρμας, όπου αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη με το όνομά της. Στην ανάρτησή του παρουσιάζει με χιουμοριστικό τρόπο έναν Βυζαντινό στρατιώτη να σκέφτεται «κλείδωσα την πόρτα;», αναφερόμενος στην Κερκόπορτα.

Όλα αυτά πυροδότησαν αντιδράσεις Τούρκων, αρκετοί από τους οποίους έσπευσαν να τον επαναφέρουν στην…τάξη, ότι η Κωνσταντινούπολη λέγεται Ινσταμπούλ και πως οι στρατιώτες δεν μπήκαν από μια ξεκλείδωτη πόρτα, αλλά σπάζοντας τα τείχη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments