Trash

Βραβεία Mad: Ο DJ της χθεσινής βραδιάς έπαιζε χωρίς κονσόλα

Βραβεία Mad: Ο DJ της χθεσινής βραδιάς έπαιζε χωρίς κονσόλα

Πηγή Φωτογραφίας: Oneman

Βραβεία Mad: Απίστευτο και όμως αληθινό

Η χθεσινή βραδιά στα Βραβεία Mad θα μείνει σίγουρα σε όλους αξέχαστη τόσο για την βία αλλά και τα ατυχήματα.  Μπορεί το ξύλο μεταξύ Snik και Light να μονοπωλεί τα κανάλια  αλλά δεν ήταν το μοναδικό viral συμβάν που έγινε στα βραβεία Mad.

Ένα άλλο, αυτή τη φορά όχι θλιβερό αλλά αστείο σκηνικό από το event που έγινε στο Κλειστό Tάε Κβον Ντο κέρδισε τις εντυπώσεις.  Αυτό έχει να κάνει με τον γνωστό και πετυχημένο DJ Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς κονσόλα, αλλά πατώντας… αόρατα κουμπιά και κάνοντας σκρατς στον… αέρα, πάνω σε ένα μαύρο κουτί.

Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να ήταν προστατευμένο τηλεοπτικά και όταν προβληθεί η εκδήλωση να φαίνεται πως ο DJ κάνει τα δικά του στα decks, ωστόσο το 2022 όλα απαθανατίζονται με τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι αρκετοί θεατές των βραβείων έβγαλαν βίντεο τον Valentino να παίζει μουσική στον αέρα και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. «Καλά, η μουσική που έπαιξε ο Valentino δεν υπάρχει. Όπως και η κονσόλα του», ήταν ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έγιναν στα social media.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments