Trash

Τριαντάφυλλος: «Θα πετσοκόψουμε τον Μουτσινά για να βάλει μυαλό»

Τριαντάφυλλος: «Θα πετσοκόψουμε τον Μουτσινά για να βάλει μυαλό»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - triantafillos_xatzinikolaou

Τριαντάφυλλος: Επίθεση κατά του Νίκου Μουτσινά έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» θα δώσει το παρόν την Πέμπτη (23/6) τα ξημερώματα ο Τριαντάφυλλος. Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του παίχτηκαν στον αέρα την Τετάρτη, με τον «Ντάφυ» να κάνει επίθεση στον Νίκο Μουτσινά, ενώ τον ακούσαμε να μιλάει για το Survivor και πιο συγκεκριμένα για τον Ντάνο και τον Σάκη Κατσούλη τους δύο νικητές.

«Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

View this post on Instagram

A post shared by Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως του αρέσει η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο. Μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά.«Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος, με την Αννίτα Πάνια να απαντά πως τον αγαπά πολύ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments