Ελλάδα

Πάτρα: Καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Καταθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Πλησιάζουν οι μέρες που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δώσει νέα κατάθεση, όπου αυτή τη φορά θα αναφερθεί τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας

Πλησιάζουν οι μέρες που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δώσει νέα κατάθεση, όπου αυτή τη φορά θα αναφερθεί τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας, ύστερα από τα αποτελέσματα του πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα αυτό, πρόκειται να αμφισβητήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να δηλώνει σήμερα Κυριακή ότι: «πρέπει να δούμε αν στο πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα επιβεβαιώνονται τα παθολογικά αίτια».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει έως και την Τρίτη ως ύποπτη και για αυτές τις δύο υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο. Την ίδια ώρα φως στο καλά κρυμμένο μυστικό για την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα.

Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν στα χέρια τους τον φάκελο για την Μαλένα και την Ίριδα καλούνται να βρουν τον δολοφόνο τους.

Ιατροδικαστικά η υπόθεση έχει τελειώσει

«Ιατροδικαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση. Είναι σαφές το νέο πόρισμα από τους κ. Καρακούκη και ΚΑλόγρηα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προέλθει από ασφυξία και ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε σήμερα Κυριακή στον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφερόμενος στο θρίλερ με την δολοφονία των τριών μικρών αδελφών στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: «Ήμουν μαζί τους τη μέρα που πέθανε η Μαλένα» – Νέες αποκαλύψεις από οικογενειακό φίλο της Ρούλας και του Μάνου

Αμφισβητεί το πόρισμα Καρακούκη – Καλογρηά η Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η εντολέας του θα αμφισβητήσει το τελικό πόρισμα των παιδιών, καθώς δεν ξέρουν εάν είναι ακριβές και πάνω σε τι στηρίζεται.

«Δεν γνωρίζουμε τι εξετάσεις έχουν γίνει και τι έχει προηγηθεί πριν το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα. Δεν θεωρώ ότι το πόρισμα είναι μια “βίβλος” που πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα» τόνισε ο δικηγόρος, μιλώντας σήμερα στο MEGA.

Διαβάστε επίσης: Κατερινόπουλος: Θα ξανακαλέσουν την Δήμητρα Πισπιρίγκου να καταθέσει – «Kρίμα να πάει φυλακή» Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της Ίριδος που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, ενώ μαζί της ήταν η κατηγορουμένη και η αδερφή της, ο δικηγόρος επισήμανε πως το 6μηνών μωρό είχε διαγνωστεί με καρδιολογικό πρόβλημα που είχε εκ γενετής και «πρέπει να δούμε τι λέει σχετικά με αυτό το πόρισμα των Καρακούκη – Καλoγρηά».

Σχετικά με την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφής της κατηγορούμενης, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως «δεν την βλέπει στο κάδρο» καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να της αποδώσουν οποιαδήποτε κατηγορία.

«Είναι πολύτιμη πηγή πληροφόρησης ως μάρτυρας, είναι πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments