Ελλάδα

Πάτρα: Δήμητρα Πισπιρίγκου “Αν η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια”

Πάτρα: Δήμητρα Πισπιρίγκου “Αν η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα έβγαλε νέα στοιχεία στο προσκήνιο, αναφορικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Μαλένας και Ίριδας

Η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα έβγαλε νέα στοιχεία στο προσκήνιο, αναφορικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Μαλένας και Ίριδας. Μάλιστα η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά της, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Αν και η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε στην πολύωρη κατάθεσή της ότι η αδελφή της δεν έκανε κακό στα παιδιά, σύμφωνα με το Star, στο τέλος της κατάθεσης της, όταν ρωτήθηκε αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα, φέρεται να απάντησε ότι «αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Την ίδια φράση, είχε πει κι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν συνελήφθη η Ρούλα.

Στο μεταξύ, σήμερα ή αύριο, θα σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι είπε στην κατάθεση της – Έδωσε πολλές λεπτομέρειες από τα συμβάντα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε επί 9 ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους αστυνομικούς, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήταν αρκετά ψυχρή και εμφανίστηκε πεπεισμένη πως η 33χρονη είναι αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή.

Με ένα μέρος από την κατάθεση που αποκαλύπτει το Mega να βάζει σε σκέψεις και να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, όπως και η αντίδραση της 33χρονης. «Είχε υποχρέωση η Δήμητρα να πάει να τα πει όλα, πήγε και τα είπε. Τέλος» ανέφερε.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο Mega η χθεσινή διαδικασία ήταν μαραθώνια επειδή η πελάτισσά του ήθελε να μάθει επίσημα τα στοιχεία του νέου πορίσματος. Απάντησε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα από τα παιδικά χρόνια της 33χρονης μέχρι το σήμερα. Τονίζει πως δεν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της αδερφής της και επανέλαβε πως θέλει να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments