Πολιτική

Ανδρουλάκης: Η ευθύνη των πρόωρων εκλογών βαραίνει τον πρωθυπουργό

Ανδρουλάκης: Η ευθύνη των πρόωρων εκλογών βαραίνει τον πρωθυπουργό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ανδρουλάκης: Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να λέει δημοσίως ότι θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας και όλο το υπουργικό συμβούλιο να διαρρέει σε εσάς τους δημοσιογράφους ότι «έχουμε εκλογές το φθινόπωρο; Εσείς το βλέπετε ως δείγμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας»;

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πώς «έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία δεν έχει τη δύναμη και το θάρρος να πει ότι: ‘’Ναι, πάω σε ένα δύσκολο χειμώνα, πιθανόν επειδή δημοσιονομικά έχω κάνει λανθασμένες επιλογές τα τελευταία χρόνια, δεν σηκώνω το βάρος αυτού του χειμώνα και επειδή δεν θέλω να έχω περισσότερη φθορά οδηγώ τη χώρα σε εκλογές’’. Το να ψάχνει να βρει δικαιολογίες, να αλλάζει τις λέξεις και από το: ‘’πηγαίνω στο τέλος της τετραετίας” να αναφέρει τώρα: “θέλω να γίνουν στο τέλος της τετραετίας’’, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Ανέφερε επίσης ότι «αυτή η κυβέρνηση με τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα δεν έχει κανένα δείγμα σοβαρότητας και πρέπει να γίνουν εκλογές για να φύγει», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η ευθύνη των εκλογών βαραίνει ένα πρόσωπο, τον πρωθυπουργό και κανέναν άλλον».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.