Trash

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light μετά τον ξυλοδαρμό στα MAD

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light μετά τον ξυλοδαρμό στα MAD

Πηγή Φωτογραφίας: To10.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον διέγραψε οριστικά από το Instagram

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα σε Light και Snik στα βραβεία Mad VMA 2022. Τόσο τα Μέσα όσο και καλλιτέχνες, τοποθετήθηκαν για το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη, μπροστά στους γονείς με τα ανήλικα παιδιά τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος διέγραψε τον Light από το Instagram, με τον τράπερ να συνεχίζει να τον «ακολουθεί» κανονικά.Ο «Greek Freak» διατηρεί ή τουλάχιστον διατηρούσε μέχρι πρότινος άψογες σχέσεις με τον Light, με τον πρωταθλητή του NBA να έχει αναφέρει πως ακούει τα τραγούδια του. Μάλιστα ο Light είχε βγάλει το τραγούδι «MVP Freestyle» αφιερωμένο και εμπνευσμένο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης προχωρά σε τέτοια κίνηση, καθώς όταν έκανε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για ένα giveaway σπιτιού, τότε είχε βγει στην επιφάνεια η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπήκα στη Θεσσαλονίκη.

Τότε το όνομα του γνωστού instagrammer μπλέχτηκε επειδή υποστήριζε τους φίλους του και στο Twitter έγινε trend το hashtag #cancel_Kopsialis. Ο παίκτης των Μπακς μετά τα όσα έγιναν, διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κοψιάλη, ενώ αργότερα τον έκανε και unfollow από το Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments