Διεθνή

Γερμανία: Προβλήματα στις πτήσεις σήμερα σε όλη την Ευρώπη λόγω τεχνικών ζητημάτων

Γερμανία: Προβλήματα στις πτήσεις σήμερα σε όλη την Ευρώπη λόγω τεχνικών ζητημάτων
Ο ιστότοπος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης έδειξε μια σειρά από ακυρώσεις πτήσεων, αν και δεν ανέφερε κανέναν λόγο

Ντόμινο καθυστερήσεων και ακυρώσεων πτήσεων ανά την Ευρώπη σήμερα, καθώς τεχνικές δυσκολίες στον γερμανικό έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας επρόκειτο να προκαλέσουν διακοπές σε όλο τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, δήλωσε ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του πιο πολυσύχναστου κόμβου αεροπορικών μεταφορών της Γερμανίας.

«Έτσι, καθυστερήσεις στις πτήσεις και ακυρώσεις πτήσεων θα σημειωθούν και στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης», ανέφερε η Fraport

Η εταιρεία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας DFS, της οποίας οι ελεγκτές παρακολουθούν τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις στα 15 καθορισμένα διεθνή αεροδρόμια στη Γερμανία, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters.

Η Lufthansa η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει πόσες από τις πτήσεις της θα επηρεαστούν. Ο ιστότοπος του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης έδειξε μια σειρά από ακυρώσεις πτήσεων, αν και δεν ανέφερε κανέναν λόγο.

Αναφέρθηκε σε «τεχνικές δυσκολίες» σε κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Λάνγκεν κοντά στη Φρανκφούρτη, χωρίς να είναι πιο συγκεκριμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments