Lifestyle

Desmond child rocks the Parthenon: Ένα δείπνο με την αφρόκρεμα του πολιτισμού κάτω από το φως της Ακρόπολης

Desmond child rocks the Parthenon: Ένα δείπνο με την αφρόκρεμα του πολιτισμού κάτω από το φως της Ακρόπολης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Desmond child rocks the Parthenon: Mια μαγική βραδιά αφιερωμένη στα μάρμαρα του Παρθενώνα

Ένα φιλανθρωπικό δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης για τη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Desmond Child και τους φίλους του που ένωσαν τις δυνάμεις τους στη συναυλία Desmond Child Rocks The Parthenon στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξή του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Προηγήθηκε ξενάγηση των καλλιτεχνών από τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης καθηγητή κ. Νικόλαου Σταμπολίδη, ο οποίος και εκπροσώπησε τη χώρα μας και το αίτημά της στη Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO για την Επιστροφή των Πολιτιστικών Αγαθών στις Χώρες Προέλευσης το Μάιο του 2022. Την εκδήλωση προλόγισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Σταθερής & Κινητής της COSMOTE και τέλος μίλησε ο Desmond Child που για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην αγάπη του στην Ελλάδα που τη θεωρεί το δεύτερο σπίτι του και φυσικά τόνισε την υποστήριξη του στο αίτημα της χώρας για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Η ανιδιοτελής χειρονομία από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του, Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, The Rasmus, Γιώργος Λεμπέσης, Leo Dante, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson τραγουδήσαν μαζί για την Ελλάδα, μαζί για τον Παρθενώνα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Desmond Child (@desmond.child)

Ο Desmond Child εκτός από ιδιοφυής καλλιτέχνης είναι και ένας ανιδιοτελής φιλέλληνας. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Των Γλυπτών που όλοι οι Έλληνες αλλά και ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης περιμένουν να τα δουν να συναντούν τα αποκομμένα «αδέλφια» τους στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα του προς το ελληνικό και διεθνές κοινό για τη συναυλία:

«Eίμαι τόσο ενθουσιασμένος που έρχομαι με το show, DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στην Αθήνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θα είναι μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Ζωντανά στη σκηνή θα βρεθούν μαζί μου οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Sakis Rouvas, Leo Dante, The Rasmus, Kip Winger, George Lembesis, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andreas Karlsson! Θα είναι μία και μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία ζωής, όπου η ροκ μουσική θα συναντήσει μια κλασική ορχήστρα, στο λίκνο του πολιτισμού και της κουλτούρας, παρουσιάζοντας μερικές από μεγαλύτερες επιτυχίες μου:

Livin’ On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison, Kings & Queens, Beautiful Now, I Was Made For Lovin’ You, Livin’ La Vida Loca! Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments