Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βρσάλικο

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βρσάλικο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι ο Σίμε Βρσάλικο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι ο Σίμε Βρσάλικο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης χθες (30/6), όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, και ταξίδεψε στη χώρα μας προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό και πιθανόν να συμβεί και εντός της ημέρας, ενώ στη συνέχεια ο 30χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία.

Μετά από έξι χρόνια στους «ροχιμπλάνκος», καθώς αποκτήθηκε το 2016 από τη Σασουόλο έναντι 14 εκατ. ευρώ, και τον δανεισμό του στην Ίντερ τη σεζόν 2018/2019, ο διεθνής άσος θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό ενισχύοντας το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέτρησε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (3 γκολ, 10 ασίστ) Υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Europa League. Είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει συνολικά 52 φορές.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πάντως ότι ο Βρσάλικο είχε πέρσι 908 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και αυτό το νούμερο ήταν το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών για τον έμπειρο μπακ. Στην Ατλέτικο δεν έπαιξε πολύ (519 λεπτά την σεζόν 2020/2021, 363 λεπτά την σεζόν 2019/2020) ενώ ούτε στην Ίντερ κατάφερε να βρει θέση βασικού, μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στο δεύτερο μισό της χρονιάς (2018/2019).

Πρέπει να πούμε πως πέρασε και από δεύτερο χειρουργίο το προηγούμενο καλοκαίρι και επέστρεψε σε δράση τον Δεκέμβριο, όμως οι εμφανίσεις του δεν ήταν αρκετές για να πείσουν τον Τσόλο Σιμεόνε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments