Lifestyle

Κώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της Χούντας

Κώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της Χούντας

Πηγή Φωτογραφίας: AlphaFreePress-

Κώστας Τουρνάς: «Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά με σόκαραν, σχετικά με την κοινωνική τους πλευρά και τι περνάει ο καθένας μόνος του

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη  παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς στην εκπομπή «Ανοιχτά»  καιμεταξύ άλλων μίλησε για την τραπ μουσική, την ομοφυλοφιλία αλλά και ένα άγνωστο περιστατικό στη καριέρα του.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά με σόκαραν, σχετικά με την κοινωνική τους πλευρά και τι περνάει ο καθένας μόνος του», είπε αρχικά.Αναφορικά με την τραπ σκηνή, είπε: «Δεν είμαι φίλος της τραπ μουσικής, αυτού του είδους της έκφρασης, γιατί αγαπάω πολύ τη μουσική.

H τραπ έχει έναν ρυθμό, μία πιεστική αντίληψη του ρυθμού, πεζό λόγο, ρίμα που δεν είναι εύκολο πράγμα και υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι σε αυτό. Εάν ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μουσική ξεθυμώσει, δεν ψάχνει να βρει φταίχτες και μιλήσει για τον εαυτό του, νομίζω ότι θα μας δώσει περισσότερα. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ωραία, θα είσαι ένας καταγγέλλων. Και λοιπόν;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments