Αθλητισμός

Ελλάδα – Κροατία 9-7: Τρίτη στον κόσμο η Εθνική – “Βύθισε” τους Κροάτες και πήρε το χάλκινο

Ελλάδα – Κροατία 9-7: Τρίτη στον κόσμο η Εθνική – “Βύθισε” τους Κροάτες και πήρε το χάλκινο

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Οι διεθνείς φάνηκαν έτοιμοι και άφησαν εκτός μεταλλίων την αντίπαλό τους για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια

Το χάλκινο μετάλλιο για τρίτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε η Εθνικής μας ομάδα πόλο των ανδρών στον μικρό τελικό τoυ Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βουδαπέστης, “βουλιάζοντας” με 9 – 7 την Κροατία.

Χωρίς τους Παπαναστασίου και Ζερδεβά, τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου, μετά το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μπαίνουν ξανά στο βάθρο σε μια τεράστια διοργάνωση!

Οι διεθνείς φάνηκαν έτοιμοι και άφησαν εκτός μεταλλίων την αντίπαλό τους για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά με 4-0 για την Ελλάδα, με την άμυνα να δίνει ρεσιτάλ. Οι Κροάτες σε εκείνο το σημείο πάτησαν λίγο γκάζι και κατάφεραν με ένα 3-0 σερί να μειώσουν στο γκολ (5-4). Οι παίκτες του Βλάχου δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με μια μαγική αντεπίθεση έφτασε ξανά στο ασφαλές +4 (8-4). Ο Τζωρτζάτος ήταν συγκλονιστικός παρά τις επίμονες προσπάθειες των αντιπάλων μας και το τελικό 9-7 έκλεισε απλά το παιχνίδι και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς!

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-3, 3-2, 1-2

Την Εθνική ομάδα συνεχάρη και ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο twitter:  Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα Πόλο Ανδρών για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έπειτα από ασημένιο πέρσι στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου, ξεπερνώντας ατυχίες & τραυματισμούς! Μπράβο σε όλους: αθλητές, προπονητές & Ομοσπονδία.

Η ανάρτησή του

Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments