Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Τον σκότωσε και κάλεσε την αστυνομία

Αγία Βαρβάρα: Τον σκότωσε και κάλεσε την αστυνομία
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα, με δράστη έναν 38χρονο και θύμα έναν 64χρονο συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του - "Σικάγο" η Αθήνα με 4 νεκρούς σε αιματηρά περιστατικά μέσα σε 24 ώρες

Μία περίεργη υπόθεση ανθρωποκτονίας καλούνται να λύσουν οι αστυνομικές αρχές.

Ιδιοκτήτης σπιτιού κάλεσε το 100, αναφέροντας ότι σκότωσε έναν άντρα. Υποστήριξε ότι το θύμα ήθελε να τον ληστέψει και τον σκότωσε. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στην Αγία Βαρβάρα και το θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 64 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος είναι αιγυπτιακής υπηκοότητας, 38 ετών, τηλεφώνησε μετά τις 21:00 στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του στην οδό Γορτυνίας 19.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 38χρονος χτύπησε με αντικείμενο τον 64χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης σκότωσε τον άντρα πυροβολώντας τον.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

“Σικάγο” η Αθήνα

Από το βράδυ του Σαββάτου και μέσα σε διάστημα λιγότερο των 24ων ωρών τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε αιματηρά περιστατικά.

Τρεις πέθαναν στο αιματηρό περιστατικό που ξεκίνησε από τα Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεπλάκησαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου, επτά άτομα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια.

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά, να μεταφερθεί στην Παμμακάριστο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ένας ακόμα τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και άλλος ένας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Και οι δύο τραυματίες (από τους πυροβολισμούς και το τροχαίο) μεταφέρθηκαν στη Παμμακάριστο όπου ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής κατέληξε και ο συνοδηγός που τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά έφερε και τραύμα από πυροβολισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments