Lifestyle

Τράβις Μπάρκερ: Η πρώτη δήλωση μετά το χειρουργείο

Τράβις Μπάρκερ: Η πρώτη δήλωση μετά το χειρουργείο

Πηγή Φωτογραφίας: Capital

Τράβις Μπάρκερ: Ο ντράμερ των Blink 182, έκανε χειρουργείο μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από παγκρεατίτιδα

Ο Τράβις Μπάρκερ νιώθει καλύτερα στην υγεία του,μετά την μεταφορά του εσπευσμένα στο νοσοκομείο στο Λος Άντζελες. Έγινε γνωστό  ότι ο 46χρονος Ντράμερ παλεύει με την παγκρεατίτιδα, τη στιγμή που οι γιατροί κρίνουν, ότι η ασθένεια προκλήθηκε από κολονοσκόπηση.

Σύμφωνα με πηγές ο Τράβις Μπάρκερ κάνει βήματα για την ανάρρωσή του, με τη σύζυγό του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να είναι  βράχος δίπλα του για να «του ανεβάζει τη διάθεση».

«Η Κόρτνεϊ προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση και μισεί να τον βλέπει να υποφέρει από αφόρητους πόνους. «Πονούσε πολύ χθες, και ο ίδιος και η Κόρτνει ήταν πραγματικά ανήσυχοι, ήταν σε σημείο που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει», είπε στο E! πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπάρκερ γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την κατάσταση της υγείας του

«Ο Θεός να με σώσει», έγραψε στη δημοσίευσή του. Το tweet αυτό προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές, ιδιαίτερα τη στιγμή που ο ντράμερ, απεικονίστηκε να μπαίνει σε ένα ασθενοφόρο.

God save me

— Travis Barker (@travisbarker) June 28, 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments