Αθλητισμός

ΕΣΑΚΕ: Νέος γενικός γραμματέας ο Χάρης Παπαγεωργίου – Στις 25/7 η γενική συνέλευση

ΕΣΑΚΕ: Νέος γενικός γραμματέας ο Χάρης Παπαγεωργίου – Στις 25/7 η γενική συνέλευση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΣΑΚΕ: Γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ εξελέγη ομόφωνα σήμερα (5/7) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου,

Γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ εξελέγη ομόφωνα σήμερα (5/7) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, κατά το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, στη θέση του Γιώργου Πανταζόπουλου του Περιστερίου που παραιτήθηκε. Στο μεταξύ για τις 25 Ιουλίου ορίστηκε η γενική συνέλευση, όταν και θα γίνει διαβούλευση μεταξύ των ΚΑΕ σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Cards).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (5/7) συνεδρίαση του, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Χάρη Παπαγεωργίου, πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, ως Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. με θητεία ίση με εκείνη του προέδρου, στην θέση του Γιώργου Πανταζόπουλου που παραιτήθηκε.

“Ευχαριστώ τις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League, που με εξέλεξαν ομόφωνα για δεύτερη φορά γενικό Γενικό Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, μετά από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου και επισήμανε: «Είναι τιμή στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ ακόμα μια φορά, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό, προσπαθώντας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος, που υπηρετώ από μικρό παιδί ως αθλητής αρχικά και στην συνέχεια ως διοικητικός παράγοντας”.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Συνδέσμου διαχειριστικής χρήσης 2021 ορίστηκε για τις 25 Ιουλίου. Σχετικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Card) θα γίνει διαβούλευση μεταξύ των ΚΑΕ και το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στις 25 Ιουλίου.

Σε συνεδρίαση της Γ.Σ. που θα οριστεί, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Κανονισμού Προαδειδότησης και Αξιολόγησης».

Πήραν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης

Άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League πήραν ΑΕΚ και Άρης, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα στις δύο ιστορικές ομάδες, ενώ δεν γίνεται αναφορά για τις περιπτώσεις του Απόλλωνα Πάτρας και της Λάρισας. esake-2

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014 και την ΑΡΗΣ 2003 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στις ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments