Πολιτική

Πρόγευμα Μητσοτάκη – Πομπέο στο Μέγαρο Μαξίμου

Πρόγευμα Μητσοτάκη – Πομπέο στο Μέγαρο Μαξίμου

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πρόγευμα εργασίας σε φιλικό κλίμα, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πρόγευμα εργασίας σε φιλικό κλίμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Mike Pompeo.O τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή το συνέδριο του Economist.

Μητσοτάκης Τσίπρας: Ξεκινά η «μάχη» στη Βουλή 

Λίγο πριν τα 3α γενέθλια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να φθάσει στο “κόκκινο” το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή ειδικά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Η σημερινή συζήτηση διεξάγεται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα που άπτονται σχετικά με την κοινωνική πολιτική. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεδιπλώσει τη “βεντάλια” των πολιτικών της κυβέρνησης σε μια σειρά κρίσεων όπως της πανδημίας, των ενεργειακών, του πολέμου στην Ουκρανία καθώς και των ανατιμήσεων και της ακρίβειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει να κάνει σύγκριση μεταξύ των πεπραγμένων των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. “Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους πολίτες στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της”  έσχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εστιάσει και στις μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εργασίας όπως η μείωση ανεργίας κατά περίπου 5 μονάδες, η ψηφιακή κάρτα εργασίας, η επέκταση προγραμμάτων ΟΑΕΔ για ανέργους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments