Ελλάδα

Humanity Greece στο pagenews.gr: Οι νέοι γίνονται μια γροθιά για να στηρίξουν τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Humanity Greece στο pagenews.gr: Οι νέοι γίνονται μια γροθιά για να στηρίξουν τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες
Το Humanity Greece ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021 από νέους εθελοντές και στήριξε ολιστικά της ανθρώπους σε όλα τα πυρόπληκτα σημεία της χώρας

Το Humanity Greece ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021 από νέους εθελοντές και στήριξε ολιστικά της ανθρώπους σε όλα τα πυρόπληκτα σημεία της χώρας ενώ συνέχισε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης μέχρι και τα σύνορα της Ουκρανίας.

Σε μια περίοδο τόσο ιδιαίτερη όπως αυτή που διανύουμε οι ανάγκες των οικογενειών μεγαλώνουν συνεχώς, ενώ τα οικονομικά προβλήματα δυσχεραίνουν την καθημερινότητα χιλιάδων νοικοκυριών λόγω της ενεργειακής κρίσης. Τα αιτήματα στήριξης από οικογένειες ολοένα και αυξάνονται, ενώ η ομάδα εθελοντών του Humanity Greece προσπαθεί να ανταποκριθεί με την συνδρομή του κόσμου που πάντα θέλει να βοηθήσει.

Τα πακέτα στέλνονται κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα από τους εθελοντές.

Τα πακέτα εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη ακόμα και ρουχισμό ενώ πλέον ξεπερνάνε τα 246 πακέτα κάθε μήνα.

Στο Πρότυπο Συντονιστικό Κέντρο που είναι ένας χώρος προσβάσιμος για όλους, γίνεται η αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση λειτουργεί ολιστικά συνδέοντας τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Μπορείς και εσύ να στηρίξεις το Κέντρο αφού δέχεται τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα.

Με συνεχείς δράσεις και την αδιάκοπη στήριξη των εθελοντών, το Humanity διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα νέων, κυρίως, ατόμων, πρόθυμων να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διαμορφώνοντας έτσι ένα καινούριο σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Σκοπός τους είναι να δίνουν το παρόν σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές κρίσεις και να ανακουφίζουν όσους επηρεάζονται από αυτές, αποδεικνύοντας τρανά πως δεν είναι απλά… λόγια από το bio τους.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 500 οχήματα έχουν ταξιδέψει τόσο στις πλειγείσες περιοχές όσο στις πόλεις που μένουν οι οικογένεις που έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του Humanity στηρίζει με είδη έκτακτης και πρώτης ανάγκης άλλες εθελοντικές δράσεις αν κριθεί ααπραίτητο. Πλέον αποτελεί ένα οργανωμένο σημείο συγκέντρωσης και προσφοράς πληροφοριών και αγαθών για τη βοήθεια όσων περισσότερων συμπολιτών μας γίνεται.

Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη στο έργο των εθελοντών του Humanity Greece.

Ακολούθησε τους στο Instagram και Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments