Trash

Ο Μαρτίκας πήγε την Βρισηίδα στο Κερατσίνι να της δείξει την περιουσία του

Ο Μαρτίκας πήγε την Βρισηίδα στο Κερατσίνι να της δείξει την περιουσία του

Πηγή Φωτογραφίας: gossip-ok

Η κοινή επίσκεψη του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στα φαρμακεία του στο Κερατσίνι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι το απόλυτο ζευγάρι, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις  και  οι δημόσιες εκδηλώσεις που πηγαίνουν είναι αξιοζήλευτες  Στην Αθήνα λοιπόν, βρίσκεται ξανά η Βρισηίδα και πολύ πιθανόν να μένει στο σπίτι του συντρόφου της, μιας και την Τετάρτη 6/7 εθεάθησαν μαζί πρωί πρωί από τον φωτογραφικό φακό να περπατάνε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι γνωστό πως κατοικεί ο επιχειρηματίας και μάλιστα διατηρεί τρία φαρμακεία, οπότε βρήκε την ευκαιρία να την ξεναγήσει στα πλούτη του.

Η κοινή επίσκεψη του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο φαρμακείο του

O Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι και επίσημα πλέον ζευγάρι και το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του 2022 θα το περάσουν οι δύο τους παρέα αφού βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού μετά το survivor 5 και πλέον σκέφτονται και την συγκατοίκηση.

Μάλιστα την Τρίτη 5/7 είδαμε στο Mega Καλημέρα τις πρώτες τους δηλώσεις με την ευτυχία στο πρόσωπο τους αλλά το έντονο φλερτ ανάμεσα τους να είναι πασιφανή. Γελώντας λοιπόν ο ένας με τα σχόλια του άλλου αποκάλυψαν πως εκείνος γνώρισε τους γονείς του κοριτσιού αλλά και τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με την κόντρα, που είχε ανοίξει με τον Χρήστο Δάντη.

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor» αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πήγαμε για φαγητό με τους γονείς μου και μετά για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, στο Survivor δεν είπα α τι ωραίος γκόμενος και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments