Focus

Emma Corrin: Μετά το The Crown δηλώνει μέλος της queer κοινότητας

Emma Corrin: Μετά το The Crown δηλώνει μέλος της queer κοινότητας

Πηγή Φωτογραφίας: E! Online

Emma Corrin: @ ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε στην οικογένειά της και στον κόσμο πως ανήκει στην queer κοινότητα.

Αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες του εξωτερικού αποφάσισαν πως από εδώ και στο εξής οι ουδέτερες προσωπικές αντωνυμίες τούς εκφράζουν περισσότερο, ως non-binary άτομα, με αποτέλεσμα να δώσουν το παράδειγμα και σε φαν τους που μέχρι τώρα δεν ένιωθαν ο εαυτός τους. Ανάμεσά τους, @ Emma Corrin, που σε πρόσφατη συνέντευξή τ@ δήλωσε πως νιώθει πως τ@ καταλαβαίνουν και προσέχουν καλύτερα, τώρα που αποφάσισε να ζητήσει από τους άλλους, να τ@ απευθύνονται με τις αντωνυμίες they/them (αυτοί).

View this post on Instagram

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Αφού πρωταγωνίστησε στη σειρά The Crown, μέσω της οποίας γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana, @ Corrin λάνσαρε ένα πιο fluid στιλ, το οποίο τ@ βοήθησε να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό τ@. Και παρά το γεγονός πως πλέον θέλει να τ@απευθύνονται με τις ουδέτερες αντωνυμίες, δεν τ@ πειράζει όταν οι φίλοι τ@, χρησιμοποιούν εκείνες που χαρακτηρίζουν το θηλυκό γένος, από τη στιγμή που τ@ γνωρίζουν.

“Στο μυαλό μου, το φύλο απλά δεν είναι κάτι που μοιάζει φτιαχτό και δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ. Ίσως πάντα θα υπάρχει μία ρευστότητα για εμένα εκεί”, εξήγησε @ ηθοποιός. Παράλληλα, μοιράστηκε το πρόβλημα που είχε με το να φοράει σουτιέν για ρόλους, κάτι που πλέον δεν θεωρεί πως τ@ αντιπροσωπεύει. “Είμαι ηθοποιός και έχω μια δουλειά να κάνω. Η αμπιγιέζ μου και εγώ γελάσαμε για το ότι χρειάστηκε να βάλω σουτιέν του 1960”, επεσήμανε @ Corrin, μιλώντας για την πρόσφατη ταινία τ@.

Από την άλλη, στη συνέντευξή της θυμήθηκε και τη στιγμή που αποκάλυψε στην οικογένειά τ@ πως ανήκει στην queer κοινότητα.

“Ξεκίνησα να βγαίνω με ένα κορίτσι και το είπα στη μαμά μου. Και μετά ο μικρός μου αδερφός μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας: Γεια, ήθελα να πω καλωσήρθες, γιατί είμαι bisexual εδώ και χρόνια”, πρόσθεσε.

Επιπλέον, εξομολογήθηκε πως δίσταζε να το πει δημόσια στο κοινό, σκέφτοντας πως δεν ήξερε αν ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνει. “Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω, όμως το feedback που πήρα από τον κόσμο της queer κοινότητας ήταν καταπληκτικό”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή τ@, προσθέτοντας πως “νομίζω πως η ορατότητα είναι το κλειδί σε αυτά τα πράγματα. Το ταξίδι μου ήταν μακρύ και έχει δρόμο ακόμη. Νομίζω πως έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να ορίζουμε τους εαυτούς μας”. Εκείνο που γνωρίζει είναι πως βρίσκεται κάπου στη μέση, χωρίς ωστόσο να ξέρει με σιγουριά πού είναι αυτό ακόμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments